Europa treba tvoje mišljenje, započeo je novi ciklus online konzultacija u sklopu strukturiranog dijaloga

Proces strukturiranog dijaloga s mladima osigurava da preporuke i mišljenja mladih ljudi nađu svoje mjesto u nacionalnim i europskim politikama.

Upravo su krenuo novi ciklus online konzultacija s mladima o sadržaju nove europske strategije za mlade. To je tema aktualnog 6. ciklusa strukturiranog dijaloga u sklopu kojega se o ovoj temi prikuplja mišljenje mladih diljem Europe.

Putem strukturiranog dijaloga, institucije Europske unije i tijela javne vlasti savjetuju se s mladim ljudima o određenim temama koje su od velike važnosti za populaciju mladih diljem Europe.

Strukturirani dijalog omogućuje mladima da izravno utječu na oblikovanje najznačajnijih europskih politika za mlade, te pruža priliku za konkretno poboljšanje položaja mladih u lokalnim zajednicama.

Ispuni anonimni upitnik u kojem izravno možeš iznijeti svoje stavove te tako sudjelovati u oblikovanju politika i donošenju odluka koje se tiču tebe i drugih mladih u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Upitnik mogu popuniti mlade osobe od 13 – 30 godina.

Upitnik možete popuniti na sljedećem linku: https://www.surveymonkey.com/r/6CJYSWP

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!