Najava: Predstavljanje programa udurge u Gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić”

Večeras s početkom u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić” članovi udruge mladih ”Mladi u Europskoj uniji” predstavit će program udruge za 2017. godinu.

Svi zainteresirani moći će se informirati kako o budućim projektima tako i o radu udruge u 2017. godini. Na predstavljanju će biti prezentirana dva projekta i jedan program. Naime radi se o projektu ”TOČKA – Info centar za mlade” koji se provodi još od 2014. godine na području gradova Šibenika i Knina u partnerstvu s udrugom ”Sv. Bartolomej”. Potom će biti predstavljen projekt ”Razumom POBIJEDIMO nasilje!”, te program kluba mladih ”Enter” koji se uspješno provodi već drugu godinu za redom, a zajedno ga provode udruga mladih ”Mladi u EU”, ”Šibenska udruga mladih” (ŠUM) i Grad Šibenik.

Dakle, ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi civilnog sektora na području Šibensko-kninske županije ili vas samo zanima što smo Vam pripremili za sljedeću godinu, dođite večeras u Multimedijalnu dvoranu gradske knjižnice ”Juraj Šižgorić” u 18.00 sati.

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!