Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije, obilježit će Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, u sklopu projekta „IZABERI PRAVU STVAR“, 26.06.2017. godine.

Nositelj ovoga projekta je Zavod za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije, partner na projektu je Udruga mladih „Mladi u EU“, a financira ga Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju na predavanju na kojem ćemo još jedanput prezentirati nužnost borbe protiv zlouporabe droga, stavljajući akcent na preventivne aktivnosti kojima se sprječava ovisnost. O tome će govoriti ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije, Diana Dulibić, voditeljica Službe za mentalno zdravlje, prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti, Zora Jurin te Vinko Livaković, djelatnik Udruge mladih „Mladi u EU“.

Predavanju će prethoditi info-štand koji će biti postavljen u 10.00 sati ispred zgrade Kazališta (Kralja Zvonimira 1), dok će samo predavanje biti održano u Gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić” u 19.00 sati.

 

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!