Održana početna konferencija projekta “Činimo dobro – VOLONTIRAJMO !”

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ održala je Početnu konferenciju u sklopu projekta: „Činimo dobro – VOLONTIRAJMO !“. Konferencija se održala s početkom u 11 sati u Šibeniku, u prostoru Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“.

Navedeni ESF projekt Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Knin, Zavodom za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije i Gradom Šibenikom. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je osposobiti lokalne OCD-e i javne ustanove za kvalitetno provođenje volonterskih programa u skladu sa standardima kvalitete volonterskih programa te promicati vrijednost volonterstva. Provedbom predloženog projekta uspostavit će se volonterski pilot programi u zdravstvenom i socijalnom sustavu.

Na Početnoj konferenciji upoznali smo širu javnost s ciljevima projekta, projektnim aktivnostima i njihovoj realizaciji, definirali smo ciljanu skupinu projekta, kao i krajnje korisnike istoga.
Konferencijom je moderirao akademski glumac Jakov Bilić. Prisutnima se najprije obratila gospođa Diana Dulibić, ravnateljica ZZJZ Šibensko – kninske županije, a zatim su govorili Martin Mrša i Vinko Livaković, djelatnici Udruge mladih „Mladi u EU“.

DSC01809 DSC01805 DSC01801

 

 

ESF

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!