Održana radionica ”Budimo mobilni” u Kninu

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ održala je radionicu u sklopu projekta „TOČKA – Info mlade“, 15.02.2017. godine s početkom u 12 sati u Kninu, u prostorijama udruge „Sveti Bartolomej“.

Projekt „TOČKA- Info centar za mlade“, Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina, Gradom Šibenikom te HZZ – Područni ured Šibenik. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U sklopu radionice, korisnici su imali priliku saznati više o mogućnostima mobilnosti te se kroz interaktivni rad uvjeriti u pogodnosti koje im sudjelovanje u programima razmjene mladih donosi, u smislu poboljšanja vlastitih znanja i vještina i stjecanja novih, formalnog i neformalnog učenja, usavršavanja znanja engleskog jezika kroz svakodnevnu komunikaciju na istome, upoznavanja različitih kultura i običaja, razvijanja međusobne tolerancije i uvažavanja.

Sudionicima radionice predstavljen je i način na koji funkcionira Eurodesk kao besplatni info servis, te su upoznati s Youthpass certifikatom, njegovim posebnostima te načinom na koji se ispunjava.

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!