Novosti iz udruge

Ovladajte alternativnom kuhinjom i dođite lakše do zaposlenja

U sklopu projekta ”Ulaganje u znanje” kojeg provodi POU ”Libar” u pratnerstvu s udrugom mladih ”Mladi u Europskoj uniji”, hotelom Borovnik i udrugom osoba s invaliditetom ”Sv. Bartolomej” Knin, pozivaju sve zainteresirane da se prijave na na besplatne edukacije za Specijalista pripreme jela alternativne kuhinje ili Specijalista izrade slastica alternativne kuhinje.

Ono što će polaznici naučiti je razlikovati različite alternativne načine prehrane i tipične namirnice, povezivati konzumaciju određenih namirnica i utjecaj njihove konzumacije na zdravlje te pripremiti jednostavne alternativne slastice. Stecite znanje o osnovama nutricionizma, zdrave prehrane, alternativnim načinima prehrane, alternativnim namirnicama te specifičnostima njihove pripreme.

Vaše obrazovanje je vaša karta za tržište rada! Osigurajte svoje mjesto na tržištu rada inovativnim programima Pučkog otvorenog učilišta Libar financiranim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje dovoljno je da ispunjavate jedan od sljedećih uvjeta:

  • nezaposlena ste osoba mlađa od 25 godina
  • nezaposlena ste osoba starija od 54 godine
  • osoba s invaliditetom

Detaljnije o programima osposobljavanja i prijavne obrasce pronađite na sljedećim linkovima:

Specijalist izrade slastica

Specijalist pripreme jela alternativne kuhinje