Posao iz snova, posjeti 52 zemlje u godinu dana!

Maroko, Švedska, Cipar, Maldivi, Japan, Francuska, Kanada i još 45 zemalja imati ćeš priliku posjetiti u 2018. godini. Ukoliko volite pisati i uz to i putovati New York Times traži možda baš vas kako biste proputovali svijet i recenzirali za jednu od najuglednijih dnevnih novina na svijetu destinacije koje ste posjetili. 

Na web stranici New York Timesa objavljena je ova zanimljiva najava u kojoj stoji da traže osobu koja će putovati po cijelom svijetu i opisati najbolja mjesta za posjet. Na na web stranici nytimes.com je točno napisano: “Tražimo dopisnika koji će tijekom 2018. posjetiti svako odredište na našem popisu, a zatim nam ispričati priču o svakom mjestu koje je posjetio.

Ukratko, ukoliko zadovoljite uvjete natječaja te budete primljeni u radni odnos dobiti će te popis od 52 zemlje koje će trebati posjetiti u 2018. godini (prosječno jedno mjesto tjedno). Tijekom i poslije posjeta morat ćete detaljno opisati mjesto i doživljeno iskustvo, kako sa novinskim člancima tako i s fotografijama koje će završiti na novinama i društvenim mrežama.

Za detaljnije informacije i prijavu za radno mjesto iz snova kliknite na sljedeći LINK. Prijave su otvorene do: 31. listopada 2017. godine!

 

rotsl-landscape-1254 New-York-Times-Travel-Instagram DG0bcpkXUAIsA_5

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!