Pozivamo vas na početnu konferenciju projekta ”Činimo dobro – VOLONTIRAJMO”

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ održat će Početnu konferenciju u sklopu projekta: „Činimo dobro – VOLONTIRAJMO !“, 07.07.2017. godine s početkom u 11 sati u Šibeniku, u prostoru Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“.

Navedeni ESF projekt Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Knin, Zavodom za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije i Gradom Šibenikom. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ovaj projekt će se provoditi na području Šibensko – kninske županije u trajanju od 24 mjeseca. Cilj projekta je osposobiti lokalne OCD-e i javne ustanove za kvalitetno provođenje volonterskih programa u skladu sa standardima kvalitete volonterskih programa te promicati vrijednost volonterstva. Provedbom predloženog projekta uspostavit će se volonterski pilot programi u zdravstvenom i socijalnom sustavu.

Na Početnoj konferenciji upoznat ćemo širu javnost s ciljevima projekta, projektnim aktivnostima i njihovoj realizaciji, definirat ćemo ciljanu skupinu projekta, kao i krajnje korisnike istoga.

Konferenciju će voditi Martin Mrša i Vinko Livaković, djelatnici Udruge mladih „Mladi u EU“.

ESF

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!