Predavanje „Volontiraj i TI“

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira javno predavanje pod nazivom „Volontiraj i TI“ u sklopu projekta „Volonterski centar POZITIVA“ koja će se održati 8. studenog 2016. s početkom u 18:00 sati u prostoru Multimedijalne dvorane Gradske knjižnice ”Juraj Šižgorić”.
Navedeno predavanje ima za cilj predstaviti projekt javnosti i potaknuti mlade na volontiranje, prezentirati postojeću volontersku scenu u gradu Šibeniku i Šibensko – kninskoj županiji te predstaviti prvi lokalni volonterski centar u našoj županiji. Uključivanjem mladih, ali i ostalih građana u volonterstvo pruža lokalnim OCD-ima jedinstvenu priliku za privlačenje novih volontera, a time i povećanje kvalitete usluga i aktivnosti koje pružaju lokalni OCD-i.
Predstavit ćemo važnost dobivanja Potvrde o kompetencijama stečenim volontiranjem i način funkcioniranja web stranice www.volonter-skz.eu kao svojevrsne burze volonterstva Šibensko – kninske županije i jedinstvenog mjesta za pronalazak volontera kao i prilika za volontiranje.
Ovim putem Vas pozivamo da, kao organizatori volontiranja ili volonteri, sudjelujete na navedenom predavanju i tako ojačate vlastite kapacitete te unaprijedite rad s vašim volonterima i privučete nove volontere u Vašu organizaciju.

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!