Prezentirani rezultati projekta ”Volunteerism brings us together”

Jučer 9. veljače 2017. u Multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice ”Juraj Šižgorić” predstavljeni su rezultati projekta razmjene mladih ”Volunteerism brings us together” financiranog od strane Erasmus+ programa Europske unije. 

DSC00514Predstavnici udruge mladih ”Mladi u EU” govorili su o tijeku provedbe projekta, broju sudionika na projektu te njihovim dojmovima o samom projektu. Također bile su prezentirane i glavne aktivnosti u sklopu projekta te rezultati koji su proizišli iz navedenih aktivnosti. Tokom predstavljanja rezultata bili su prezentirani i partneri: udruga ”Young Citizens United” iz Bugarske, ”ECIM” (Europski centar za inicijative mladih) iz Poljske i ”OTI Arad” iz Rumunjske.

Ciljevi projekta bili su unapređenje komunikacijiskih vještina mladih, znanja o volonterstvu i općenito o Erasmus + programu te kako iskoristiti Erasmus+ program u cilju promocije volonterizma među mladima.

Pred sam kraj konferecije članovi udruge predstavili su nadolazeći projekt razmjene mladih ”Step into the future” koji će se održati od 24. travnja 2017. do 02. svibnja 2017. godine, zajedno s partnerima iz Italije, Slovačke i Španjolske.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!