Pridružite nam se na novom projektu razmjene mladih!

Želite li saznati kako napisati dobar životopis, motivacijisko pismo ili koji su uvjeti rada u drugim zemljama Europske unije, a uz to želite upoznati mlade osobe iz Španjolske, Italije i Slovačke?Ako je vaš odgovor potvrdan, dovoljno je ispuniti prijavni obrazac do 10. travnja 2017. do 23.59 sati.

Pozivamo sve zaintgeresirane mlade osobe od 18 – 30 godina da nam se pridruže na sljedećem Erasmus+ projektu razmjene mladih koji će se održati od 25. travnja do 03. svibnja u Šibeniku.

Što je razmjena mladih?

Razmejna mladih provodi se us sklopu Erasmus+ programa, najvećeg takvog programa u Europskoj uniji u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih te sporta. Razmjene mladih omogućuju skupinama mladih iz različitih zemalja da zajedno, u razdoblju do 21 dan, provedu program utemeljen na neformalnim metodama učenja kojima razvijaju svoje kompetencije, postaju svjesni društveno bitnih tema, otkrivaju nove kulture, navike i zdrave načine životate jačaju vrijednosti kao što su solidarnost, demokracija, prijateljstvo.

 

Aplikaciju za prijavu potrebno je ispuniti te dostaviti osobno na adresu Prilaz tvornici 41 ili putem elektroničke pošte na info@mladi-eu.hr do 10. travnja 2017.

Link za prijavu: Application

Informacije o projektu: Erasmus+ ka1 – Step into the future (RIGHT ONE)

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!