Sudjelujte na radionici – Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionice tijekom kojih ćete moći saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga. 

Radionice su vezane isključivo uz prijavu projekata Mobilnosti osoba koje rade s mladima, aktivnosti u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih te su namijenjene novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Radionice će se održati u više gradova u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

06. ožujka Karlovac – u suradnji s organizacijom Carpe Diem

09. ožujka Šibenik – u suradnji s organizacijom Mladi u EU

13. ožujka Čakovec  – u suradnji s ACT grupom

16. ožujka Slavonski Brod – u suradnji s organizacijom Europski dom Slavonski Brod

Svi zainteresirani mogu se prjaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici.  Prijave su otvorene po gradovima: do 02.03. Karlovac, do 06.03. Šibenik, do 09.03. Čakovec i do 13.03. Slavonsi Brod.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.

U Šibeniku 09. ožujka 2018. godine radionica će biti održana u Gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić” od 11.00 do 16.30 sati. Vidimo se!

 

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!