Novosti iz udruge

Tijekom listopada učili smo francuski, crtati portrete, kuhati, osmišljavati volonterske akcije…

Jučer je provedena treća po redu likovna radionica na kojoj sudionici usavršavaju crtanje portreta. Na likovnu radionicu prijavili su se u međuvremenu i novi sudionici koji polako hvataju korak s drugim sudionicima.

Tijekom listopada u društvenom centru Šibenik građani su imali priliku sudjelovati na audiovizualnoj radionici, likovnoj radionici, radionici francuskog jezika, radionice managementa volontera te su imali priliku upoznati se s belgijskom kulturom i poviješću, pogledati utakmice Lige nacija ili se pak opustiti uz partiju stolnog nogometa.
Iako se listopad polako privodi kraju do studenog i novog seta radionica čekaju vas još kulinarska radionica, likovne radionice, radionica francuskog jezika i za kraj 31. listopada ”Bebonoseće druženje”.
Imali smo priliku i ugostiti kolege iz Brinja te razmjeniti iskustva u provedbi aktivnosti društvenih centara.

Također pozivamo vas da nam pomognete pri osmišljavanju aktivnosti na kojima biste željeli sudjelovati. Osim mail-om, telefonom ili preko društvenih medija to možete učiniti i popunjavanjem anketnog upitnika: https://forms.gle/7xyLggajAPcxKAbL9

I naravno sljedeći tjedan izlazi i novi raspored radionica za studeni 2020. Vidimo se!