U sklopu projekta TOČKA – Info centar za mlade otvoren je prvi lokalni Info centar za mlade na području Šibensko-kninske županije. Info centar je otvoren u sjedištu Udruge mladih „Mladi u EU“ na lokaciji Prilaz tvornici 41 u Narančastoj zgradi (plaža Banj, Šibenik). Uslugu informiranja mladi će moći dobiti od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00 do 16:00 h. Projekt TOČKA- Info centar za mlade provodi Udruga mladih „Mladi u EU“ u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ na području Šibensko-kninske županije.

Cilj lokalnog Info centra je pružiti mladima informacije, edukacije i savjetodavne usluge koje su im potrebne i zanimljive. Kroz uredovno vrijeme Info centra za mlade, mladi će dobiti informacije i savjetovanje;

  1. Kulturi mladih i njihovom slobodnom vremenu
  2. Zapošljavanju i poduzetništvu
  3. Mobilnosti za mlade
  4. Garanciji za mlade
  5. Savjetovanje i informiranje mladih s invaliditetom

Projekt potiče volonterstvo i toleranciju te usmjerava mlade da iskoriste mogućnosti koje im nude različiti nacionalni i europski programi. Omogućenim pristupom informacijama mladi će moći aktivno sudjelovati u zajednici, pristupiti mjestu ili događaju koje ih zanimaju, educirati se te pratiti teme i informacije koje ih zanimaju i koje su im potrebne

USLUGE KOJE NUDIMO:

Udruga mladih „Mladi u EU“ nudi mladima i svim zainteresiranima provjerene i kvalitetne informacije o temama koje su im zanimljive i potrebne za budućnost (npr. o zaposlenju, mobilnosti mladih, na koji na)
U cilju što kvalitetnijeg informiranja velikog opsega populacije organiziraju se razna predavanja, okrugli stolovi, info pultovi itd.

Kontaktiraj nas ili dođite u prostorije Udruge i saznaj informacije koje su ti potrebe!

„Nema većega mraka od neznanja“
(William Shakespeare)

GDJE NAS MOŽETE PRONAĆI:

  • Prilaz tvornici 41, 22000 Šibenik
  • e-mail: info@mladi-eu.hr
  • tel: +385(0)22 212 834
  • mob:+385(0)977787781
  • Radno vrijeme: pon. – pet. od 08:00 do 16:00

Lokacija na mapi