Završna konferencija projekta razmjene mladih

U četvrtak 13. srpnja 2017. godine održati ćemo završnu konferenciju projekta razmjene mladih ”Step into the future”. Početak konferencije predviđen je za 18.00 sati u prostorijama Gradske knjižnice ”Juraj Šižgorić”. 

Cilj projekta bio je informirati mlade o metodama traženja posla. Tokom trajanja mobilnosti mladi su imali priliku putem neformalnog učenja doznati kako napisati životopis, motivacijisko pismo, otvorenu molbu za posao te su sudjelovali u simulacijama razgovora za posao. Jedan dio radionica bio je rezerviran za poticanje mladih na volonterski rad kroz koji mogu pomažući lokalnoj zajednici jačati vlastite vještine i dobiti potrebno iskustvo kojim će postati konkurentniji na tržištu rada. Tokom radionica na kojima su sudionici mogli sznati koje benefite po njihovu zapošljivost ima volontersko iskustvo za zadat su dobili osmisliti video kojim će poticati mlade na volonterstvo kao načina za dobivanje novih kompetencija i iskustva.

Razmjena mladih trajala je od 24. travnja do 02. svibnja 2017. godine u Šibeniku te su na njoj sudjelovale mlade osobe iz četiri zemllje članice EU: Italije, Hrvatske, Slovačke i Španjolske. Po završetku projekta svi sudionici dobili su Youthpass certifikat.

 

DSC00707 DSC00873 DSC00702 P1030643 P1030666 P1030714

 

 

Newsletter projekta kao i letke nastale tokom perioda mobilnosti možete preuzeti ovdje:

Step into the future NEWSLETTER

Step into the future Newsletter EN

Step into the future – letak HR

Step into the future – flyer EN

 

Pogledajte video uratke koje su pripremili sudionici na razmjeni mladih :)

Volunteering

Comments are closed.

REALIZIRAJ SVOJE IDEJE I PLANOVE -
Obrati nam se!