Novosti iz udruge

Crtali smo fraktale u NARI

U četvrtak 05. srpnja 2018. godine u dnevnom boravku za mlade (Prilaz tvornici 41) održali smo radionicu fraktalnog crtanja. Cilj radionice bio je iskoristiti likovno izražavanje kao sredstvo ekspresije emocija i misli. 

Radionicu je uz djelatnicu udruge mladih ‘Mladi u EU’ Sanju Barišić vodila i socijalna pedagoginju Sanelu Džepina. Radionica na kojoj je sudjelovalo 13 osoba koje su od 16.00 do 18.00 sati radile na vlastitim crtežima fraktala, da bi na kraju uz nazočnost Sanele Džepine protumačili viđenje svoji crteža. Radionica je bila izvrsna prilika za međusobno druženje, upoznavanje mladih iz svoje okoline, razmjenu iskustava te prilika za opuštanje, kreativno izražavanje i razumijevanje svog “unutarnjeg JA”. Cijela radionica završila je u 19.00 sati, a zbog sudionika i ostalih zainteresiranih od kojih smo dobili razne upite o samoj radionici možete očekivati slične radionice nakon ljeta. A kako je sudionicima bilo na radionici provjerite u galeriji!

 

 

Navedena aktivnost organizirana je u sklopu programa ”Klub mladih – ENTER” financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade.