Novosti iz udruge

Druženje u Dnevnom boravku Nrančaste zgrade uz board game i PS4 igre

Jučer smo se okupili u Dnevnom boravku na Društvenoj večeri u sklopu Kluba mladih ENTER igrajući board igru Colt Express i razne PlayStation igre

8 zaljubljenika u board igre i PS4 igre je jučer kvalitetno provelo svoje slobodno vrijeme družeći se u prostorijama Dnevnog boravka u Narančastoj zgradi. Dnevni boravak je prostor u Narančastoj zgradi na plaži Banj u Šibenku gdje je smješten veliki broj udruga s područja grada Šibenik.

Klub mladih “ENTER” na mjesečnoj razini organizira razne aktivnosti za mlade i za sve one koji se osjećaju mlado – radionica stranih jezika,

Također osim board gameova i PS4 igara u Dnevnom boravku možete pronaći i “mini” knjižnicu sa časopisima, knjigama i pločama.

Svi koji to žele mogu na kvalitetan način provesti svoje slobodno vrijeme u Dnevnom boravku sudjelujući u različitim organiziranim aktivnostima. Stoga ne oklijevajte, pridružite nam se te pratite aktivnosti na službenoj Facebook stranici Udruge mladih “Mladi u EU” i Šibenske udruge mladih – Š.U.M.

Projekt Klub mladih “ENTER” provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih – Š.U.M. i Gradom Šibenikom. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U galeriji fotografija pogledajte kako nam je bilo jučer uvečer: