Novosti iz udruge

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE Projekt „Pomoć u kući – život u sreći 4“, SF.3.4.11.01.0033

Javni poziv za uključenje korisnika: osoba starijih od 65 godina i  odraslih osoba s invaliditetom u projekt „Pomoć u kući – život u sreći 4“, SF.3.4.11.01.0033 na području Šibensko – kninske županije, Općine Benkovac, Općine Stankovci, Općine Primorski Dolac i Općine Prgomet. Projekt provodi Udruga mladih “Mladi u Europskoj uniji” u partnerstvu s Gradom Šibenikom i Općinom Pirovac u sklopu poziva Zaželi – prevencija institucionalizacije. Ukupna vrijednost projekta je 990.000,00 EUR. Projekt će se provoditi u razdoblju od 36 mjeseci. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus.

Ciljevi ovog projekta je povećanje socijalne uključenosti te prevencija institucionalizacije ranjivih skupina na području području Šibensko – kninske županije, Općine Benkovac, Općine Stankovci, Općine Primorski Dolac i Općine Prgomet, osiguravajući dugotrajnu skrb u svakodnevnom životu starijim osobama od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom (18 i više godina) uz isporuku mjesečnih paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Ciljne skupine koje će biti uključene u projekt su:

– Osobe starije od 65 godina
– Odrasle osobe s invaliditetom

Pozivamo sve zainteresirane i potrebite osobe s navedenog područja da se uključe u projekt dolaskom na adresu: Prilaz tvornici 41, Šibenik ili pozivom na broj: 022/212-834 (https://www.mladi-eu.hr/)

Dokumentacija u privitku:

  1. Javni poziv za iskaz interesa
  2. Obrazac za iskaz interesa (pdf)
  3. Obrazac za iskaz interesa (word)