Novosti iz udruge

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE Projekt „Uključimo ih u zajednicu“, SF.3.4.11.01.0072

Javni poziv za uključenje korisnika: osoba starijih od 65 godina i  odraslih osoba s invaliditetom u projekt „Uključimo ih u zajednicu“, SF.3.4.11.01.0072 na području Općine Rogoznica. Projekt provodi Općina Rogoznica u partnerstvu s Udrugom mladih „Mladi u Europskoj uniji“ u sklopu poziva Zaželi – prevencija institucionalizacije. Ukupna vrijednost projekta je 297.000,00 EUR. Projekt će se provoditi u razdoblju od 36 mjeseci. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus.

Ciljevi ovog projekta je povećanje socijalne uključenosti te prevencija institucionalizacije ranjivih skupina na području Općine Rogoznica, osiguravajući dugotrajnu skrb u svakodnevnom životu starijim osobama od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom (18 i više godina) uz isporuku mjesečnih paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Ciljne skupine koje će biti uključene u projekt su:

– Osobe starije od 65 godina
– Odrasle osobe s invaliditetom

Pozivamo sve zainteresirane i potrebite osobe s područja Općine Rogoznica da se uključe u projekt dolaskom na adresu: Ulica hrvatske mornarice 17, Rogoznica ili pozivom na broj: 022/559-040 (https://rogoznica.hr/nova/)

Dokumentacija u privitku:

  1. Javni poziv za iskaz interesa
  2. Obrazac prijave