Novosti iz udruge

Kako napisati zamolbu za posao?

Znaš li kako se najbolje predstaviti poslodavcu pri prijavi za posao? Znaš li napisati kvalitetnu zamolbu za posao? Znaš li na koji način istaknuti vještine, kompetencije i znanja u zamolbi za posao?

Ako te muče ova pitanja, a ne znaš odgovor na njih pridruži nam se u ponedjeljak 11. veljače 2019. sati u Centru za savjetovanje i informiranje u karijeri – CISOK u Šibeniku na radionici “Kako napisati zamolbu za posao?”.

Radionica će se održati 11.02. (ponedjeljak) s početkom u 10:00 sati uz stručno vodstvo dviju voditeljica centra koje će na zanimljiv i interaktivan način educirati sudionike kako pravilno napisati zamolbu za posao. Radionica je namijenjena svim zainteresiranima koji bi željeli naučiti kako se pravilno i dobro predstaviti poslodavcima u zamolbi.

Radionica će se provesti u sklopu projekta “Klub mladih ENTER” koje provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u suradnji sa Šibenskom udrugom mladih – Š.U.M. i Gradom Šibenikom. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Kontakt i adresa CISOK centra:

Ul. Stjepana Radića 54, Šibenik
Tel: 022/336-824
E-mail: cisok-sibenik@hzz.hr