Novosti iz udruge

LoveGREEN – najbolji spoj za dan zaljubljenih!

Pošto smo trenutno ostali bez naših najdražih restorana i kafića, zašto ne bi iskoristio/la priliku da dan zaljubljenih obilježiš na poseban način: čišćenjem našeg okoliša

Udruga mladih “Mladi u EU”  poziva sve ljude dobre volje i one kojima je zaštita okoliša važna, da za Valentinovo volonterski sudjeluju u akciji čišćenja prirode.

Možda mislite da nije najromantičniji izlazak na dan zaljubljenih, ali možda se varate. Kako vašem dragom/dragoj bolje pokazati vašu dobru i etičnu stranu nego volontiranjem. Odmah će se u tebe još više zaljubiti!

A neće ništa ni faliti našim singles – ako trenutno nemate priliku pokazati  ljubav svojoj drugoj polovici, možete ju pokazati prema vašem okolišu. A uostalom, ovo može i biti dobra šansa da upoznate osobu sličnih vrijednosti!:)

Ova inicijativa proizlazi iz volje mladih da postanu aktivniji građani tijekom ovih izazovnih vremena. Nadahnulo je nas sve, koji smo uvijek gledali prema vani, putovali, selili se u strane zemlje, da se vratimo korak unatrag i zaista počnemo uočavati stanje naše okoline, našeg doma. Shvatili smo da je naš dom bitan i da bez njega nemamo razloga gledati na van, da bez njega nemamo sklonište u vremenima kada hitno trebamo zaštitu. Iz tog i iz mnogih drugih razloga mladi su se Šibenčani solidarizirali i počeli njegovati ovaj dom koji ih je ponovno zaštitio. Tako se je, korak po korak, naša zajednica počela obnavljati, i, korak po korak, ponovno postaje slika svoje nekadašnje slave. Ne želimo zahtijevati promjenu, nego želimo biti ta promjena koja je ovom gradu potrebna, a kroz akcije poput ove imamo priliku biti dio ovog obnavljanja i ovog puta koji nas vodi napretku.” Caterina Rende Doominis (ESC volonterka Udruge mladih “Mladi u EU”)

 

  • Čišćenje počinje u 10.00 sati.
  • Na adresi: Prilaz Tvornici 41, Šibenik. (Narančasta zgrada bivšeg TEF-a)

Volonteri će biti opremljeni grabljama, rukavicama i dobit će osvježenje te slatko iznenađenje na kraju

Prijavi se za sudjelovanje putem linka

Dođi i ostani koliko hoćeš. Trebali bi biti gotovi do 13.00, ali ne dajemo si ograničenja 😉