Novosti iz udruge

Obilježavamo veliku nacionalnu manifestaciju HRVATSKA VOLONTIRA 2019

Velika nacionalna manifestacija “HRVATSKA VOLONTIRA” nam se polako približava te će se ove godine održavati od 22. – 25. svibnja.

Manifestacija HRVATSKA VOLONTIRA održava se već devetu godinu za redom i njome se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav  doprinos cijeni. Na sudjelovanje u manifestaciji pozvane su sve neprofitne organizacije – organizatori volontiranja, da organiziraju volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za zajednicu u kojoj djeluju.

Putem linka https://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/  možete prijaviti svoju volontersku aktivnost, ali i vidjeti koje su sve volonterske aktivnosti planirane i  kojim gradovima  na razini RH u cilju obilježavanja manifestacije.

Sloganom ovogodišnje manifestacije “Volontiramo  – gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti” želi se naglasiti da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude.

Članak je objavljen u sklopu projekta “Volonterski centar POZITIVA” kojeg provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Udrugom Ardura, Gradom Drnišem, Gradom Šibenikom te Gradom Skradinom. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

U galeriji fotografija možete vidjeti kako smo obilježili prošlogodišnju akciju:

 

   

 

Zavolontirajmo se zajedno u manifestaciji “Hrvatska volontira 2019”

 

 

Logo partnera i ministarstva