Novosti iz udruge

Obilježili smo Dan Europe

U subotu 9. svibnja obilježili smo Dan Europe u našto izmijenjenom izdanju nego prethodnih godina. Za razliku od prijašnjih obilježavanja ove godine su izostali info pultovi i javna prdavanja, ali smo do popodnevnih sati bili na raspolaganju za odgovore na pitanja građana o Europskoj uniji.

Tijekom dana posjetilo nas je nekoliko mladih kojima smo iz prve ruke dali informacije o programima mobilnosti ali i našim projektima koji se zbog novonastale situacije nisu održali u prethodna dva mjeseca. Također dobili su informacije o novim datumima provedbe naših mobilnosti koje ukoliko bude moguće će se održati nakon ljeta. Između ostalog posjetitelje smo usmjerili i na web stranice na kojima mogu pronaći pregršt zanimljivih online edukacija.

Bez obzira na Dan Europe, podsjećamo vas da nam se uvijek možete obratiti za bilo kakva pitanja vezana uz projekte mobinosti i programe Europske unije svakog radnog dana od 09.00 do 16.00 putem telefona na broj 022 212 834 ili mailom na info@mladi-eu.hr

 

Projekt financira:

Ovaj je članak izrađen uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Sadržaj ovog članka u isključivoj je odogovornosti udruge mladih ”Mladi u Europskoj uniji” i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva.