Novosti iz udruge

Održana je početna konferencija ESF projekta TOČKA – info centar za mlade

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ održala je Početnu konferenciju u sklopu ESF projekta: „TOČKA – Info centar za mlade“, 29.06.2018. godine s početkom u 12:30 sati u Šibeniku, u prostoru Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“.

Navedeno događanje organizirano je u sklopu ESF projekta „TOČKA – Info centar za mlade“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u partnerstvu s Udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik, Veleučilištem u Šibeniku i Veleučilištem „Marko Marulić“ Knin.

Svrha Početne konferencije bila je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta putem kojega ćemo informirati, savjetovati i educirati mlade osobe o svim relevantnim temama koje spadaju u djelokrug njihovog interesa. Početnu konferenciju su održali Martin Mrša i Vinko Livaković, djelatnici Udruge mladih „Mladi u EU“.

Medijska popraćenost ovoga događanja bila je iznimna. Izjave su uzeli: Portal TRIS, Radio Knin i Radio Ritam, dok su TV Šibenik i HRT snimili priloge.

 

Ovjde možete preuzeti prezentaciju s početne konferencije Točka početna

Konferencija je provedena od 12.30 do 13.30 sati u prostorijama Gradske knjižnice ”Juraj Šižgorić”. Projekt  ”TOČKA – info centar za mlade” financiran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.