Novosti iz udruge

Poziv na sudjelovanje u anketi u sklopu LEAP projekta

Tražimo mlade ljude između 13 i 30 godina kako bi pridonijeli projektu LEAP – Learning to Participate! Ako živite u Austriji, Hrvatskoj, Njemačkoj ili Italiji, htjeli bismo vas pozvati na sudjelovanje u kratkoj anketi koja će potrajati oko 5 do 10 minuta.

Projektom koordinira Sveučilište u Beču. Sveučilišta i organizacije mladih iz Austrije, Hrvatske, Italije i Njemačke provode projekt LEAP, koji se odnosi na ideje mladih o sudjelovanju, što točno znači biti angažiran i kako oni mogu nešto promijeniti po tom pitanju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka biti će u skladu s GDPR-om i pripadajućim zakonodavstvom. Podaci koje tražimo analizirat će se na zbirnoj razini, stoga je vaše sudjelovanje anonimno.

Sudjelovanje u ovom upitniku moguće je do 27. Studenog 2020. Upitniku možete pristupiti putem sljedećeg linka.
________________
Uz to, organiziramo različite online sastanke u prosincu 2020. i siječnju 2021. godine. Neki od njih uključivat će mlade ljude iz vaše zemlje, drugi će uključiti mlade iz različitih europskih zemalja. To znači da o svojim odgovorima možete razgovarati s drugima iz zemalja projekta i razmjenjivati što znači biti povezan i angažiran u ovo vrijeme. Ako ste zainteresirani, pošaljite e-mail francesco.lombardi@mladi-eu.hr.

Rezultati ove ankete i događaja s mladima bit će dostupni u publikacijama LEAP projekta.
Više informacija o projektu ovdje:
https://leap2020.home.blog/ leap.univie.ac.at/

Vaš nam je doprinos vrlo vrijedan, hvala na sudjelovanju!