Novosti iz udruge

Pričajmo o putovanjima kroz ”Popodnevnu pričaonicu”!

Iako nam je pandemija poremetila planove za potovanja, to ne znači da trebamo stati s planiranjem istih. Ukolko vam fale putovanje, ne znate kamo otići, treba vam ideja za putovanje u narednom periodu ili samo želite podijeliti svoje iskustvo prijavite se na ”Popodnevnu pričaonicu”.

U sklopu društvenog centra Šibenik pozivamo vas da se prijavite na ”Popodnevnu pričaonicu”. Tijekom ”Popodnevne pričaonice” možete prisjetiti se svog posljednjeg putovanja i podijeliti zanimljivosti zemlje koju ste posjetili, iskustva, prijedloge za smještaj i prijevoz… i sve ostalo što ti padne na pamet! Ukoliko želiš podijeliti priču s ostalima dovoljno se prijaviti putem prijavnog obrasca. Možeš se prijaviti kao pojedinac ili ukoliko si pšutovao s prijateljima kao skupina. Ukoliko se želiš prijaviti kao pripovijedač prijavi se preko sljedećeg linka: https://forms.gle/BRxG9BZggZJP3wnAA 

A kako će izgledati ”Popodnevne pričaonice” možete provjeriti već ovu srijedu (23. rujna) u 17.00 sati kada će nam o svojim putovanjima pričati Silvestar Petrov iz Gračaca. Za sudjelovanje na prvoj pričaonici potrebna je prijava putem email adrese: info@mladi-eu.hr, putem našeg Facebook profila prijavom u inbox ili na broj telefona 022 212-834. Kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mjere broj sudionika je ograničen.