Novosti iz udruge

Prijavi se na jednodnevni trening u sklopu projekta L.E.A.P. u Šibeniku

Sadržaj: Danas mladi ljudi žele preuzeti kontrolu nad svojim životom, družiti se i podržavati druge. Angažiranje, povezivanje i osnaživanje mladih ciljevi su nove Europske strategije mladih 2019. -2027. Osobe koje rade s mladima igraju važnu ulogu podržavajući osnaživanje mladih.

Matej Matić i Francesco Lombardi iz udruge mladih ”Mladi u Europskoj uniji” rade na području mladih već dugi niz godina. Tijekom treninga demonstrirat će interaktivne metode za osobe koje rade s mladima kroz koje mogu pružiti podršku mladim ljudima da postanu aktivni građani i uključeni u lokalnu zajednicu. Također sudionici će biti prezentirane radne metode i materijali koji se tiču project-based-learninga te kako ga potaknuti.

Dvoje sudionika treninga biti će uključeno u mobilnost koja će se održati u Palermu (Italija) u prvoj polovini 2020. godine.

Trening će se održati 18. prosinca od 15.00 do 19.00 sati u NARAnčastoj zgradi (Prilaz tvornici 41, Šibenik), te je za sve sudionike potpuno besplatan dok je radni jezik engleski.

Maksimalan broj sudionika je 25, a rok za prijavu je 16. prosinca 2019. godine. Prijaviti se možete preko sljedećeg linka: http://tiny.cc/bstfgz

Za više informacija možete kontaktirati Francesca Lombardia – francesco.lombardi@mladi-eu.hr