Novosti iz udruge

Prijavi se na trening ”Tackle obstacles with NFE”

U Scilla (Italija) od 22. do 28. ožujka 2019. godine održati će se trening na temu kako kroz neformalnu edukaciju pristupiti marginaliziranim skupinama mladih. Trening je namjenjen osobama koje rade s mladima i trenerima. 

Glavni cilj projekta je kreirati aktivnosti i poboljšati rad osoba koje rade s mladima u radu s osobama koje se nalaze u riziku socijalne isključenosti. Osim glavnog cilja navedenog projekta tijekom perioda mobilnosti sudionici će dobiti uvid i u politike Europske unije po pitanju socijalne inkluzije te analizirati potrebe mladih u vlastitim lokalnim zajednicama. Također, sudionici na treningu će imati priliku razmijeniti primjere dobre prakse među sobom i razviti projektne ideje unutar Erasmus+ programa.

Na navedenom projektu sudjelovati će sudionici iz Italije, Poljske, Francuske, Estonije, Njemačke, Letonije, Španjolske, Rumunjske, Cipra, Hrvatske i Grčke. Na navedenom projektu mogu sudjelovati podvije osobe iz svake pojedine partnerske zemlje. Troškovi smještaja i hrane u potpunosti su pokriveni od strane Erasmus+ programa Europske unije dok se putni troškovi refundiraju do maksimalnog iznosa od 275,00 EUR. Prijave možete poslati na mail: info@mladi-eu.hr

 

Projekt je sufinanciran sredstvima Erasmus+ programa Europske unije.