Novosti iz udrugePoziv

Prijavite se na FRACTAL ART THERAPY WORKSHOP

Zanima li Vas umjetnost? Zanima li Vas psihologija? Možda Vas zanima spoj umjetnosti i psihologije?

ART TERAPIJA je kreativna metoda izražavanja koja se koristi kao terapeutska tehnika. Često je prisutna u kliničkim ustanovama, odgojnim i obraznovnim ustanovama. U fokusu je likovno izražavanje kao sredstvo ekspresije emocija i misli, te razrješavanja psiholoških konflikata. Postoji mnogo stilova i metoda ART TERAPIJE, a jedan od njih je fractal art therapy.

Za fractal art terapiju ne trebate znati crtati ni imati nikakvo prethodno znanje o umjetnosti ili art terapiji. Glavna specifičnost ove metode jest crtanje linija i odabir različitih boja zatvorenih očiju čime ćete biti u mogućnosti izraziti svoja podsvjesna stanja.

Radionicu će voditi članovi Udruge mladih “Mladi u EU” uz stručnu pomoć socijalne pedagoginje koja je završila profesionalnu edukaciju za fraktalnu art terapiju.

Radionica je izvrsna prilika za međusobno druženje, upoznavanje mladih iz svoje okoline, razmjenu iskustava te prilika za opuštanje, kreativno izražavanje i razumijevanje svog “unutarnjeg JA”

RASPORED AKTIVNOSTI RADIONICE: 
1. Cranje fraktala 
2. Analiza fraktalnih crteža 
3. Postavljanje “mini” izložbe u prostorijama Dnevnog boravka u Narančastoj zgradi (Prilaz tvornici 41, iznad plaže Banj)

Prijavite se na radionicu putem online obrasca ovdje.

 

 

Ovo je izvrsna prilika uživanje u crtanju bez posjedovanja ikakvih vještina stoga nam se pridružite te provedite ugodno vrijeme s nama!