Novosti iz udruge

Razvojem vještina do zaposlenja – Znanjem za budućnost

Već više od godinu dana udruga mladih ”Mladi u Europskoj uniji” provodi projekt u partnerstvu s Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije pod nazivom ”Znanjem za budućnost. Cilj projekta je jačanje vještina dugotrajno nezaposlenih i marginaliziranih skupina.

U proteklih godinu i pol dana provedbom projekta korisnici su prošli kroz brojne radionice jačanja vještina kao što su radionica ”Unaprijedi se!” na temu osnaživanja i podizanja razine samopoštovanja; ”Vještina komuniciranja” radionica s ciljem unaprjeđenja komunikacijiskih vještina te radionica ”Kreativiraj se” na temu razvoja kreativnosti s ciljem smanjenja socijalne isključenosti.

Također provedeno je osposobljavanje pripadnika ciljne skupine za voditelja/icu projekata financiranih iz EU fondova i osposobljavanje za specijalista internet marketinga. Na samom početku provedbe projekta provedena je i edukacija šestero stručnjaka koji redovito mentoriraju sudionike na projektu te ih vode kroz razvoj vještina i aktivnu potragu za zaposlenjem.

Više o dosadašnjem tijeku provedbe projekta možete pogledati u kratkom videu kojeg je moguće pogledati preko sljedećeg linka.

http://shorturl.at/fBM06

Koordinator projekta:

Partner na projektu: