Novosti iz udruge

Rukometna groznica u Klubu mladih “ENTER”

“U zdravom tijelu – zdrav duh “ je stara latinska poslovica koja potiče na  brigu o fizičkom zdravlju što ima iznimno pozitivne uzroke na zdravlje našeg duha. U tom raspoloženju smo krenuli s novogodišnjim aktivnostima Kluba mladih ENTER.

Cilj Kluba mladih ENTER je na kvalitetan, edukativan i zabavan način omogućiti mladima s područja grada Šibenika i Šibensko-kninske županije provođenje njihovog slobodnog vremena te ih potaknuti na aktivno razvijanje njihovih ideja i inicijativa. U sklopu Kluba mladih “ENTER” otvoren je Dnevni boravak za mlade koji mladim nudi knjige, časopise, društvene igre, besplatan internet. Dnevni boravak za mlade sadrži i široki spektar aktivnosti primjerenih dobi i potrebama mladih kroz koje mogu razvijati svoje ideje i inicijative.

Jedna od aktivnosti Kluba je i zajedničko gledanje  utakmica različitih sportskih natjecanja. Svjetsko rukometno prvenstvo se ove godine održava u Njemačkoj u periodu od 11. – 27. siječnja. Kauboji će prvu utakmicu sa jakim Islandom.

Stoga nam se u petak (11. siječnja) pridružite u 18:00 i dođite podržati naše “kauboje” u  prostoru Dnevnog boravka u Narančastoj zgradi.

 

Projekt Klub mladih “ENTER” provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih – Š.U.M. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

U galeriji slika pogledajte kako se inače navija u Dnevnom boravku te nam se pridružite u petak 🙂