Jučerašnjim danom  smo proslavili i nagradili sav uložen trud i požrtvovan rad  volontera i organizatora volontiranja tokom cijele 2018. godine.

Dan smo otvorili Sajmom organizatora volontiranja koji je bio organiziran u Katoličkom domu Jerolima Milete u Šibeniku. Na sajmu su se posjetiteljima predstavile organizacije: Udruga “KAMENČIĆI”, Udruga “Izvor ljubavi”, Ekološka udruga “KRKA”, Udruga “ARDURA”, CISOK – Centar za informiranje i savjetovanje u karijeri u Šibeniku, Crveni križ, Udruga slijepih Šibensko-kninske županije, Konjički klub “KOLAN”, Centar za odgoj i obrazovanje “ŠUBIČEVAC”  i Udruga mladih “Mladu u EU”.

Organizacije su predstavile svoje projekte, aktivnosti, misiju, cilj i svrhu djelovanja s naglaskom poticanje i motiviranje svih posjetitelja na donošenje odluke za uključivanje volonterski angažman u jednu od organizacija.

Dan je zaključen svečanom Dodjelom nagrada organizatorima volontiranja i volonterima  u Gradskoj vijećnici na kojoj su prisustvovali mnogobrojni gosti.  Svim se okupljenima obratio i zamjenik gradonačelnika gospodin Paško Rakić koji je istaknuo na ulogu i značaj volonterstva te istaknuo potrebu za njegovanjem i promoviranjem volonterstva u budućnosti na razini cijele Šibenko-kninske županije.

Nagradu za najboljeg organizatora volontiranja u 2018. godini osvojio je Konjički klub “Kolan”, a nagradu za najboljeg vontera/-ku 2018. godine osvojila je Željka Ferara iz Udruge “AURORA”.

Sajam organizatora volontiranja i Dodjela nagrada organizatorima volontiranja i volonterima organiziran je u suradnji sa Gradom Šibenikom i  Savjetom mladih grada Šibenik.

Ako niste imali priliku posjetiti Sajam i Dodjelu nagrada “osjetite” dio atmosfere  pogledom u galeriju fotografija te nam se svakako pridružite sljedeće godine 🙂

 

SAJAM ORGANIZATORA VOLONTIRANJA:

 

 

 DODJELA NAGRADA VOLONTERIMA I  ORGANIZATORIMA VOLONTIRANJA: