Novosti iz udruge

Sudjelujte na radionici za pisanje projektnih prijava za program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih

Radionica će se održati u Šibeniku, 9. studenoga 2018., 9:30-15:00 h u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika, Trg republike Hrvatske 3 , 22 000 Šibenik, – PRIJAVE SU OTVORENE do 6.11.2018. ili do popunjena kapaciteta.

Događanje je namijenjeno prvenstveno novim potencijalnim korisnicima Erasmus+ programa u općem (nestrukovnom) obrazovanju odraslih te potencijalnim korisnicima s manjkom iskustva. Cilj radionice je motivirati i osnažiti nove korisnike u pokretanju projekata mobilnosti u svrhu učenja za pojedince (KA1) u okviru programa Erasmus+. U sklopu događanja bit će predstavljene praktične informacije o prijavnom procesu, primjeri dobre prakse te će biti održana radionica za pisanje KA1 projektnih prijedloga.

Osim toga, u sklopu događanja bit će predstavljena i EPALE e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi. (https://ec.europa.eu/epale/hr)

Na radionici će biti predstavljeni primjeri dobre prakse, smjernice i savjeti za popunjavanje prijavnog obrasca uz praktičan rad na dijelovima prijavnog obrasca. Rok za prijavu je 6. studenoga 2018., putem jednostavnog PRIJAVNOG OBRASCA