Novosti iz udruge

TOČKA – Info centar za mlade nastavlja sa pružanjem svojih usluga online

Zbog novonastale epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, TOČKA – Info centar za mlade će nastaviti pružati svoje usluge savjetovanja online.

Mnogi su morali promijeniti svoje životne navike te se prilagoditi na novi stil života, pa ćemo po preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, aktivnosti savjetovanja i informiranja mladih odrađivati preko interneta. Navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane korona virusom te zaštite građana, ali i djelatnika Udruge mladih „Mladi u EU“ od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

TOČKA – Info centar za mlade omogućuje mladima od 18 do 30 godina diljem Hrvatske besplatno informiranje o raznim temama kako bi vrijeme pred sobom ispunili što kvalitetnije i ostvarili osobni rast. Neke od tema o kojima informiramo korisnike su: Kultura mladih i njihovo slobodno vrijeme, zapošljavanje i poduzetništvo, mobilnost za mlade, Garancija za mlade, savjetovanje i informiranje mladih s invaliditetom.

Lokalni Info centar pruža usluge informiranja, educiranja i savjetovanja mladih osoba u svim područjima njihovog interesa. Kroz ove aktivnosti podići će se razina informiranosti i pružiti podrška mladima na području Šibensko – kninske županije. Rezultati će se očitovati u participativnom sudjelovanju mladih u društvenom životu zajednice i njihovom doprinosu razvoju iste.

Možete nas kontaktirati na sljedeće načine:

Telefon: 022 212 834

Mail: info@mladi-eu.hr