Novosti iz udruge

ZAMISLI, IMPLEMENTIRAJ, ZAPOSLI SE!!!!

Razmišljate li često o pokretanju vlastitog poslovanja? Želite biti sam svoj šef? Smatrate da imate dobru uslugu/proizvod koji možete plasirati na tržište? Želite saznati više o mogućnostima pokretanja poslovanja?

Udruga mladih “Mladi u EU” u suradnji sa Centrom za savjetovanje i informiranje o karijeri – CISOK u Šibeniku 21. studenoga s početkom u 11:00 organizira jednodnevnu radionicu “Zamisli, implementiraj, zaposli se!” gdje ćeš dobiti sve potrebne informacije, profesionalne savjete i smjernice o otvaranju vlastitog obrta.

Radionica se provodi u sklopu projekta Klub mladih “ENTER ” koji ima za cilj na kvalitetan, edukativan i zabavan način omogućiti mladima s područja grada Šibenika i Šibensko-kninske županije provođenje njihovog slobodnog vremena, potaknuti na aktivno razvijanje njihovih ideja i inicijativa.

Projekt provodi Udruga mladih “Mladi u EU”, u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih – Š.U.M. i Gradom Šibenikom. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku.

Za više informacija o mjestu i vremenu održavanja i prijavi na radionicu klikni na link:  Zamisli, implementiraj, zaposli se (2)