Novosti iz udruge

ZAVOLONTIRAJ SE – postani dio REGIUS tima!!!!

Jeste li čuli za Regius festival? Vjerujemo da jeste!

Devetu godinu za redom održava se Regius festival koji  promovira kulturu i glazbu široke lepeze alter žanrova (rock, punk, ska, reggae, rap, dub, dnb, dubstep, grime, trance …) te okuplja bendove, DJ-e i publiku na velikom slavlju slobode, tolerancije i uživanja u životu.

Ove godine festival se održava se 12. i 13. srpnja 2019. na jedinstvenoj dalmatinskoj  lokaciji –  Martinska  koja pruža besplatan kamp u gustoj borovoj šumi, cjelodnevnu ugostiteljsku ponudu i predivne plaže s pogledom na šibensku staru gradsku jezgru.

Želiš li postati dio Regius tima te im pomoći u organizaciji  prijavi se putem linka ovdje, ispuni prijavnicu, zaokruži na koji način bi želio volontirati te ćeš za svoj angažman dobiti: besplatnu ulaznicu za festival, mjesto za kampiranje, bonove za hranu i piće te festivalski merch.

Dođi u Šibenik! Dođi na Martinsku. Dođi na Regius! ZAVOLONTIRAJ SE!!

 

Članak je objavljen u sklopu projekta “Volonterski centar POZITIVA” kojeg provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Udrugom Ardura, Gradom Šibenikom, Gradom Drnišem i Gradom Skradinom. Projekt je financirani sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.