Novosti iz udruge

Agencija za mobilnost i programe EU organizira radionice pisanja projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve zainteresirane na predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionice pisanja projekata solidarnosti. Radionice su namijenjene svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Tijekom radionica djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

U rujnu održati će se dvije radionice. Dana 03. rujna 2019. radionica će biti održana u Splitu u prostorima Info zone, na adresi Jerina 1 s početkom u 10.00 sati. Dok će se druga radionica održati u Zagrebu u prostorima Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, na adresi Frankopanska 26, dana 11. rujna 2019. godine s početkom u 10,00 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko sljedećih poveznica:

Radionica u Splitu, rok za prijavu 30. kolovoza 2019. PRIJAVA

Radionica u Zagrebu, rok za prijavu 06. rujna 2019. PRIJAVA

Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na našim mrežnim stranicama: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/

Za dodatne informacije možete se obratiti putem mail-a ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr