Novosti iz udruge

Information Right Now: Youth taking the lead – ERYICA

Europska agencija za informiranje i savjetovanje mladih (ERYICA) poziva sve mlade u Hrvatskoj da se priključe na svečano zatvaranje međunarodnog projekta YInfoPeers u Šibeniku 23. i 24. rujna 2022., pod imenom Information Right Now: Youth taking the lead.

YInfoPeers je projekt koji se provodio u zadnjih nekoliko godina zahvaljujući Erasmus+ partnerstvu između organizacija koje rade s mladima i mladih iz Austrije, Hrvatske, Cipra, Irske, Litve, Luksemburga, Malte, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Španjolske, s ciljem obuke mladih ljudi u peer-to-peer informiranju mladih i zagovaranju prava na informiranje mladih, uključujući ih u upravljanje ERYICA-om i povećavajući vidljivost informacija mladih diljem Europe.

Hrvatski partner je Zajednica informativnih centara mladih, koja postoji kako bi umreženo i zajedničkim snagama što aktivnije informirala mlade diljem Hrvatske.

Na konferenciji će sudjelovati povjerenica Europske komisije Jasna Marić Krajačić i predstavnici Hrvatske vlade (TBC), predstavnici partnerskih organizacija i ERYICA mreže, ali ključni gosti će biti sami mladi iz cijele Europe, i vi!

Kako bi sudjelovali u eventu prijavite se putem prijavnice (LINK) do 21.09.

Program konferencije možete skinuti ovdje: Programme

Više informacija o projektu možete pronaći ovdje:
https://www.eryica.org/activities-projects