Novosti iz udruge

Jučer je startala nova tura radionice talijanskog jezika

U utorak 15.01.2019. godine u 18.30 sati u prostorijama NARAnčaste zgrade okupili su se polaznici radionice talijanskog jezika. Radionice vode Rossella i Irene, dvije volonterke iz Italije koje su u našoj udruzi u sklopu volonterskog projekta sufinanciranog Erasmus+ programom Europske unije. 

Na prvoj radionici sudjelovalo je 17 osoba koje su podijeljene u 4 grupe (2 za početnike i 2 za napredne polaznike). Cilj radionica je osim učenja stranog jezika koristeći se neformalnim metodama rada, upoznati sudionike s talijanskom kulturom i tradicijom te ponuditi mogučnost konverzacije s izvornim govornicima. Radionica se provodi u sklopu projekta kluba mladih ”ENTER”  kojeg provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih – Š.U.M. financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske.

Također, svi zainteresirani mogu se još uvijek uključiti u radionice. A kako je polaznicima bilo na jučerašnjoj prvoj radionici provjerite u galeriji.