Poziv

Poziv za sudjelovanje na radionici „Menadžment volontera“ u sklopu ESF projekta „Činimo dobro – VOLONTIRAJMO!“

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira radionicu u sklopu ESF projekta „Činimo dobro – VOLONTIRAJMO!“. Navedena udruga nositelj je projekta dok su partneri na projektu: Grad Šibenik, Zavod za javno zdravstvo ŠKŽ i Centar za socijalnu skrb Knin.

Radionica pod nazivom „Menadžment volontera“ održat će se u Vodicama, u hotelu Miramare (četiri zvjezdice), od 26. do 28. travnja 2018. godine (u trajanju od ukupno 20 sati). Kompletan program i raspored održavanja ćemo naknadno dostaviti. Radionica za cilj ima osposobiti organizatore volontiranja kako bi što uspješnije provodili volonterske programe u skladu sa standardima kvalitete volonterskih programa, što je i osnovni cilj samoga projekta.

Kroz radionicu će se obraditi 3 modula:

  • „Planiranje volonterskog programa“
  • „Odgovarajući volonter za volontersku poziciju“
  • „Volonteri trebaju edukaciju i podršku“

Za provođenje radionice biti će angažirana stručna trenerica sa iskustvom višegodišnjeg rada u području volonterstva (Duška Milinković).

Za vrijeme trajanja radionice svim sudionicima osiguran je puni pansion u hotelu u kojemu se radionica održava te će biti pokriveni putni troškovi u iznosu javnog prijevoza.

Sve zainteresirane molimo da ispune prijavni obrazac te nam ga pošalju putem e – maila na info@mladi-eu.hr

Prijavni obrazacmožete skinuti ovdje.

U nadi da se vidimo u Vodicama te da će Vaša organizacija imati mnogostruke dobrobiti od ove radionice, srdačno Vas pozdravljamo.

ESF