Novosti iz udruge

Predavanje “PREDNOSTI VOLONTIRANJA – potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem”

Pozivamo te na predavanje prednostima volontiranja koje ti kao osoba uključena u volonterski angažman možeš ostvariti i kako ti to može pomoći u tvom budućem profesionalnom i osobnom razvoju.

U posljednjem desetljeću volontiranje je prepoznato kao aktivnost od interesa za Republiku Hrvatsku koja dovodi do poboljšanja kvalitete života, izgradnje socijalnog kapitala, osobnog razvoja, aktivnog uključivanja osoba u društvena zbivanja te razvoja humanijeg i ravnopravnijeg demokratskog društva.

Na predavanju će se govoriti o različitim temama vezanim za volonterstvo: Zakon o volonterstvu u RH, Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem, volonterstvo kao prednost pri zapošljavanju,  prava i obveze volontera, kako do volonterskog angažmana na lokalnoj razini, međunarodni volonterski programi itd.

Iskusne voditeljice CISOK centra u Šibeniku na jednostavan, interaktivan i zanimljiv način će te informirati o navedenim temama.

Dođi i pridruži nam se 30. siječnja u 13 sati u CISOK centru Šibenik na adresi Ul. Stjepana Radića 54, Šibenik 🙂 

Tel: 022/336-824
E-mail: cisok-sibenik@hzz.hr

Predavanje se provodi u sklopu projekta Volonterski centar POZITIVA kojeg provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Udrugom Ardura, gradovima Šibenik, Drniš i Skradin. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.