Novosti iz udruge

SAJAM ORGANIZATORA VOLONTIRANJA I SVEČANA DODJELA NAGRADA

Udruga mladih “Mladi u EU” i ove godine organizira Sajam volontera i organizatora volontiranja. Sajam će se održati 13. prosinca u prostorijama Katoličkog doma biskupa Jeronima Milete u Šibeniku s početkom  od 10 sati. Na sajmu će se predstaviti brojne udruge s područja grada Šibenika te informirati sve posjetiteljo  o svojim aktivnostima i projektima, misiji i svrsi djelovanja.

Organizacijom Sajma volontera i organizatora volontiranja želi se promovirati volonterstvo kao humana i altruistična djelatnost, a svečanom Dodjelom nagrada se želi zahvaliti svim volonterima i organizacijama koji su uložili neizmjeran trud  tijekom 2018. godine.

Također ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na svečanoj dodijeli Nagrada za volontera godine i organizatora volontiranja godine koje će se održati isti dan (13. prosinca 2018. godine) u prostorijama Gradske vijećnice s početkom u 18 sati.

Prisjetite  se kako je bilo na prošlogodišnjem Sajmu organizatora volontiranja i svečanoj dodijeli Nagrada za volontere i organizatore volontiranja galerijom slika 🙂