Novosti iz udruge

Volontiraj na prvom šibenskom Outdoor festivalu

Volite boraviti u prirodi na čistom zraku, a organizacijske vještine vam nisu strane? Imate dobru volju i energiju te rado upoznajete nove ljude? Ako su odgovori na navedena pitanja potvrdni – vi ste idealan kandidat za volontera na Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu!

Prvi Outdoor festival održati će se 8. i 9. listopada na tri lokacije. Svi ljubitelji sporta moći će se okušati u raznim sportovima na Malom Vignju (Jadrija), Baldekinu i otoku Zlarinu. Također svi zainteresirani osim sudjelovanja u natjecateljskom dijelu eventa imati će priliku sudjelovati i na besplatnim radionicama sportskog penjanja i joge na Zlarinu, a svim sudionicima osiguran je besplatan prijevoz brodom sa Jadrije do Zlarina i natrag. Za sudionike natjecanja u trailu te ostalim subotnjim aktivnostima, bit će organiziran i besplatan prijevoz busom s Autobusnog kolodvora do Jadrije i natrag.

Želite li i vi biti dio ove lijepe priče, javite se na e-mail: info@breakaleg.hr ili broj mobitela 099 323 9643. Svaki volonter će dobiti festivalsku majicu, transfer na lokaciju i obrok, ali i iskustvo sudjelovanja na outdoor festivalu te nova poznanstva!

Za više informacija o prijavi za volontiranje, ali i samom festivalu možeš saznati putem linka

Partner prvog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala je Šibenska pivovara koja vam ovom prigodnom priprema festivalsko pivo! Za odličnu atmosferu i zabavu tijekom festivala pobrinut će se poznati voditeljski tandem Marko Slamić i Sanja Raičković te DJ MengRen.