Novosti iz udruge

”Znanjem za budućnost” – postani voditelj EU projekata ili specijalist internet marketinga

U sklopu projekta ”Znanjem za budućnost” kojeg provodi udruga mladih ”Mladi u Europskoj uniji” u partnerstvu s J.U. Razvojna agencija Šibensko-kninske županije objavljuje se poziv za sudjelovanjem na programima osposobljavanja kojim se stječe zvanje voditelja/ice pripreme i provedbe projekata Europske Unije ili specijaliste Internet marketinga. Navedeni programi za korisnike su u potpunosti besplatni, a prijaviti se mogu svi zainteresirani s područja Šibensko-kninske županije koji se vode kao dugotrajno nezaposlene osobe (mlađi od 30 godina nezaposleni najmanje 6 mjeseci, te stariji od 30 godina nezaposleni najmanje 12 mjeseci) uz uvjet da imaju završenu srednju školu.

Također, tijekom projekta provode se radionice za dugotrajno nezaposlene osobe i primatelje zajamčene minimalne naknade. Cilj radionica je ojačati meke vještine sudionika kao i priprema te mentoriranje kroz proces traženja zaposlenja. Polaznici će moći sudjelovati na 2 radionice i to radionici pod nazivom ”Unaprijedi se!” na temu osnaživanja i podizanja razine samopoštovanja; te radionici ”Vještina komuniciranja” na kojoj će sudionici imati priliku unaprijediti komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine.

Prijave primamo  u pisanom obliku na e – mail : info@mladi-eu.hrili na broj telefona +385989555029, Maja Šintić – stručna suradnica na projektu.

Nositelj projekta:

Partner na projektu:

Projekt je financiran sredstvima: