Novosti iz udruge

1.,2.,3., KRENI – ZAvolontiraj na Supertoon festivalu!

Ako voliš animirane filmove pridruži se Supertoon festivalu te postani dio njihove volonterske ekipe. SUPERTOON je međunarodni festival animacije koji se održava u Šibeniku od 22. do 26. 07. 2019.

Svrha festivala je sustavno praćenje i pružanje uvida u recentnu hrvatsku i svjetsku kratkometražnu animaciju i video produkciju kroz niz natjecateljskih i popratnih programa. Dodatni cilj je stvoriti platformu za izravnu komunikaciju i razmjenu ideja i iskustava za sve sudionike i goste festivala.

Tijekom festivala autori projekcija će se natjecati u pet kategorija:

Osim natjecateljskih kategorija, Supertoon program uključuje panorame, retrospektive i tematske projekcije, izložbe, radionice i predavanja.

Saznaj više o festivalu putem linka: https://www.supertoonfestival.com/ 

 

Obveze za volontere su raspodjeljenje tokom dana i kroz večernje projekcije. Tokom dana će se program odvijati na brodu koji će isploviti oko podneva i na kojem će biti razgovori sa autorima, projekcija i zabavas, a drugi dio će se odvijati na Maloj loži i ispred galerije Krševan. Sve traje od 22.07. – do 26.07. Zauzvrat, festival vam omogućuje obrok/e, promotivne majice, torbe  i sl. te vječnu slavu i zahvalnost na uloženom trudu i vremenu.

 

Volonteri se mogu javiti: 

Šibenska udruga mladih – Š.U.M. – Maja Šintić 098 955 5029

Volonterski centar “POZITIVA” – e-mail: info@mladi-eu.hr, 099 576 2094

ili na e-mail na ovoj link adresi je objavio  POZIV ZA VOLONTERE.